Érezzünk érzelmeket

2015-03-05

Érzelmi útmutató, 8 arckifejezéssel, és a hozzájuk tartozó, twitter-ről gyűjtött gondolatokkal.

Brückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket?Brückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket?Brückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - # jókedvűBrückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - #dühös     Brückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - kiállítás a MűcsarnokbanBrückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - használati útmutató a tükrökhözBrückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - kiállítás a MűcsarnokbanBrückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - kiállítás a MűcsarnokbanBrückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - kiállítás a MűcsarnokbanBrückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - kiállítás a Műcsarnokban
Brückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - kiállítás a MűcsarnokbanBrückner János - Hogyan érezzünk érzelmeket? - kiállítás a Műcsarnokban

“Állítólag, ha az arcunkat valamilyen arckifejezésbe rendezzük, az agyunk egyenes kap-csolással az érzelmeinket is hozzárendeli. És bár a mindennapokban mindez pontosan fordítva történik, akaratunktól függetlenül, itt az idő, hogy – kicsit – átvegyük az irányítást.

A kézikönyv segítségével az arckifejezések tetszőleges kombinációit egymás után rendezve átélhetünk akár egy komplett drámát, kémsztorit vagy tragikomédiát is. Arckifejezésekbe és érzelmekbe sűrítve. Otthon, a karosszékből, vagy a tükör előtt.

Mindenféle sérülés és komfortzóna átlépés nélkül átélhetjük például a boldogságot vagy a boldogtalanságot, a hat alapérzelem mentén. Ebben segítenek mindket a pontos vonásokat felvázoló szemléltető arcok és a Twitter nagy olvasztótégelye, ahol szeren-csére ezeket az érzelmeket már rég átélte valaki. Színészkedésre és érzelmekre fel!”